Handelsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Forsendelse & Levering

Ved ordrer under DKK 1100 excl. moms, pålægges forsendelsesgebyr kr. 49.

Varerkøb over kr. 1100,- excl. moms. leveres frit i Norden.

Varer afsendes tirsdag og torsdag, og modtages normalt 1-2 hverdage efter afsendelse.

Din bestilling sendes med Postdanmark/Postnord. Du modtager et track and trace nummer, så du kan følge pakken på Post Danmarks hjemmeside, når varen sendes.

Reklamationer, Returnering & Kreditering

Reklamationer

Såfremt der er opstået manko, eller skader på varen under transporten, skal modtageren straks påtale dette overfor transportøren og informere leverandøren om skaden. 

Returnering

Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale med leverandøren.

Returvarer skal være ledsaget af reference til korrespondance vedr. indgået returaftale.

Kreditering finder kun sted, hvis der foreligger en aftale og såfremt varen er ubrugt og ubeskadiget samt i original og ubeskadiget emballage. Ved returnering efter 30 dage fra faktureringsdatoen, kan kredittering ikke finde sted.

Såfremt leverandøren har fejlleveret eller leveret defekte produkter, afholder leverandøren alle omkostninger, og retter straks fejlen.

Garanti
Der ydes 12 mdr. garanti fra fakturadato. Betingelser som ikke er nævnt her, skal foreligge skriftligt bekræftet af både kunde og Unigroup ApS
Købstidspunkt, Betalingstidspunkt & Priser

Købstidspunkt

Købstidspunktet på unigroup.dk er det tidspunkt, hvor du har godkendt din bestilling og gennemført din betaling.

Betalingstidspunkt

Betalingstidspunktet på unigroup.dk et det tidspunkt, hvor vi afsender varen, og hvor vi trækker penge fra dit betalingskort.

I forbindelse med delleverancer trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske leverance. Hvis det viser sig, at vi mod forventning ikke kan levere hele eller dele af din ordre, kommer du kun til at betale for den faktiske leverance.

Priser

Alle priser er excl. moms. Der tages forbehold for trykfejl.

Opdatering af Kontoinformation

Administrer centrale indstillinger på din konto. Opdater kontaktoplysninger, faktureringsoplysninger og leveringsadresser, eller skift din adgangskode.